Geen categorie

Vamos a casa

Tijd is voorbij gevlogen, morgen is het alweer tijd om Zuid-Amerika te verlaten. De trip hebben we afgesloten met een week in Ushuaia waar nog 4 wedstrijden op het programma stonden.
20160917_1931111Helaas werd het midden september onwijs warm en zagen we de laatste week de sneeuw hard smelten. Om op te laden voor de laatste week in Ushuaia, Argentinië zijn we van 18 tot 22 september aan het strand Las Tacas , Chili geweest om uit te rusten en een aantal hersteltrainingen te doen.

Een update over de wedstrijden:
In El Colorado werden 2 x SuperG en 2x Supercombinatie gehouden, in de SG behaalde ik mijn eerste FIS podium met een 3e plek! Helaas maakte ik in de 2e SG een 360 waardoor ik genoege moest nemen met de 9e plek. In de supercombinatie eindigde ik als 5e en 7e
In Ushuaia was helaas erg weinig sneeuw waardoor de omstndigheden niet ideaal waren voor training en wedstrijden. De South-American Cup final SL (13e), South-American Cup final GS (13e), FIS SL (Did Not Finish 2nd run) en een FIS GS (Did Nt Fi
nish 1st run) op het programma. Op de GS behaalde ik hier mijn beste resultaat ooit gehaald (44,26 FIS punten). Helaas haalde ik 2 x de finish niet bij de FIS wedstrijden.

Bijna 7 weken zijn onwijs snel voorbij gegaan en ik ben ontzettend blij met de keuze voor mijn nieuwe team. Ik maak progressie en dit is ook al te merken in de resultaten, zowel op GS en SG mijn FIS punten verbeterd, eerste FIS podium is een feit en zelfs ervaring opgedaan in de DH

ushuaiasl1De planning is nu dat ik 2 weken thuiszal zijn om 14 oktober voor ongeveer een maand naar Oostenrijk te vertrekken voor training in Pitztal en Hintertux.

¡Adíos Amigos!