Geen categorie

Revalidatie tot nu toe en de eerste rondjes op de racefiets

Ongeveer een maand na mijn vorige blog gaat het steeds meer de goede kant op wat revalidatie betreft. De krukken liggen bijna twee weken in de kast, ik kan alweer fietsen en twee keer per week ben ik bij fysiosportief te vinden om de mobiliteit terug te krijgen en kracht op te bouwen. Resultaat: beenspierpijn die bijna chronisch lijkt te worden maar het is het allemaal waard.

IMG-20170420-WA0004

Eind vorige week kreeg ik ook groen licht om de racefiets weer uit de garage te halen en met succes! Afgelopen zondag reed ik mijn eerste rondje van circa 30 km en vandaag heb ik mijn eerste duurritje van deze zomer gemaakt. 73km door Noord-Groningen met meevallers en tegenvallers, ondanks dat ik mijn uitgestippelde route zoals gewoonlijk compleet heb gemist toch de afstand gefietst die ik ongeveer in gedachten had.  Het gaat nog niet overdreven hard maar voor nu mag ik meer dan tevreden zijn. Er is weinig veranderd, ik raak nog steeds verdwaald en ontdek nog steeds nieuwe routes in de provincie, windtegen langs het kanaal is nog steeds niet mijn favoriete ding en het platteland is ook niks veranderd, maar dat is niet erg want het is mooi zoals het is. Verder ben ik bezig met plannen maken voor komend seizoen, daar hoop ik binnenkort meer nieuws over te kunnen geven.

IMG_20170523_130609_026