Geen categorie

Race update

Ondanks dat ik lang niet geskied had heb ik wel besloten de wedstrijden die hier in de buurt gepland stonden mee te doen en het resultaat viel niet tegen!

Op 24 en 25 september waren de Braziliaanse kampioenschappen in Valle Nevado, op de reuzenslalom behaalde ik een 10 plek en 51,06 FIS punten (persoonlijk record). Op de slalom haalde ik helaas de finish niet in de 1e run vanwege een val. Twee dagen later stonden er South-American Cup wedstrijden GS en SL in El Colorado en La Parva op het programma. In beide wedstrijden behaalde ik een 9e plek waardoor ik beide keren 29 South-American Cup punten behaalde. Ook behaalde ik hier mijn 2e beste resultaat op GS (56 FIS punten).

el-colorado-gs

In de eerste 20 dagen hebben we met het team 2 keer SuperG getraind, dit ging opvallend goed, daarom heb ik besloten ook SuperG te gaan starten in het aankomende seizoen.

Op 8 augustus was er een South-American cup SuperG in La Parva, hier werd ik 4e, behaalde 50 South-American Cup punten en mijn beste resultaat tot nu toe (74 FIS punten). Tot nu toe ben ik tevreden met de resultaten en dit smaakt zeker naar meer. Op 12 en 23 september staan er 2 Super-G wedstrijden en 2 Supercombinatie wedstrijden op de planning!